dc.contributor.author |
Богачова, Ася Володимирівна |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-03T09:46:53Z |
|
dc.date.available |
2021-06-03T09:46:53Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.citation |
Богачова А. Кастомізація як інструмент продуктового маркетингу. Питання асортименту і калькулювання якості продукції / А. Богачова // Науковий вісник Одеського нац. економіч. ун-ту. – О.: ОНЕУ, 2017. - № 9. - С. 22-33. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/1961 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто концепцію масової кастомізації, як сучасного інструмента продуктового маркетингу. Проаналізовано сучасні дослідження науковців щодо проблем калькулювання якості продукції. Запропонована можливість використання непрямих методів відображення якості продукції та її рівня при плануванні,
калькулювання та обліку витрат виробництва. Сформовано основні
методичні підходи до визначення впливу виробничо- технологічних
та організаційних факторів на якість продукції та її рівень.
Обґрунтовано пропозицію розподілу непрямих витрат пропорційно
об’єму виробленої продукції у споживчих одиницях. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
Науковий вісник Одеського нац. економіч. ун-ту. |
en_US |
dc.subject |
кастомізація |
en_US |
dc.subject |
споживчі властивості продукції |
en_US |
dc.subject |
метод експертних оцінок |
en_US |
dc.subject |
непрямі витрати |
en_US |
dc.subject |
калькулювання якості продукції |
en_US |
dc.subject |
вага продукції в споживчих одиницях |
en_US |
dc.subject |
інтегральний показник якості |
en_US |
dc.subject |
customization |
en_US |
dc.subject |
consumer properties of products |
en_US |
dc.subject |
method of expert assessments |
en_US |
dc.subject |
indirect costs |
en_US |
dc.subject |
calculation of product quality |
en_US |
dc.subject |
output in consumer units |
en_US |
dc.subject |
integral quality index |
en_US |
dc.title |
Кастомізація як інструмент продуктового маркетингу. Питання асортименту і калькулювання якості продукції |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |