Репозитарій Київського національного
лінгвістичного університету

Роль менеджменту та маркетингу в розвитку гастрономічного туризму

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Потітєєва, Марина Євгенівна
dc.date.accessioned 2023-05-16T08:43:06Z
dc.date.available 2023-05-16T08:43:06Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Потітєєва М. Є. Роль менеджменту та маркетингу в розвитку гастрономічного туризму : курсова робота бакалавра / М. Є. Потітєєва; наук. кер. О. В. Кучай; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2023. - 31 с. en_US
dc.identifier.uri http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/3163
dc.description.abstract Метою даної наукової роботи є дослідження впливу та ролі менеджменту та маркетингу у розвитку гастрономічного туризму, ознайомлення із шляхами просування гастротуризму та виокремлення перспектив і проблем розвитку даної галузі через використання засобів менеджменту та маркетингу. Методами дослідження є класифікація видів гастрономічного туризму, порівняльний метод узагальнення та систематизації отриманої інформації, комплексний системний аналіз, кількісний та якісний аналіз, описовий метод, логічний метод, метод прогнозування. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher Київ. нац. лінгв. ун-т en_US
dc.subject гастротуризм en_US
dc.subject менеджмент гастрономічного туризму en_US
dc.subject маркетинг гастрономічного туризму en_US
dc.title Роль менеджменту та маркетингу в розвитку гастрономічного туризму en_US
dc.type Other en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу