Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Потітєєва, Марина Євгенівна | |
dc.date.accessioned | 2023-05-16T08:43:06Z | |
dc.date.available | 2023-05-16T08:43:06Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Потітєєва М. Є. Роль менеджменту та маркетингу в розвитку гастрономічного туризму : курсова робота бакалавра / М. Є. Потітєєва; наук. кер. О. В. Кучай; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2023. - 31 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/3163 | |
dc.description.abstract | Метою даної наукової роботи є дослідження впливу та ролі менеджменту та маркетингу у розвитку гастрономічного туризму, ознайомлення із шляхами просування гастротуризму та виокремлення перспектив і проблем розвитку даної галузі через використання засобів менеджменту та маркетингу. Методами дослідження є класифікація видів гастрономічного туризму, порівняльний метод узагальнення та систематизації отриманої інформації, комплексний системний аналіз, кількісний та якісний аналіз, описовий метод, логічний метод, метод прогнозування. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Київ. нац. лінгв. ун-т | en_US |
dc.subject | гастротуризм | en_US |
dc.subject | менеджмент гастрономічного туризму | en_US |
dc.subject | маркетинг гастрономічного туризму | en_US |
dc.title | Роль менеджменту та маркетингу в розвитку гастрономічного туризму | en_US |
dc.type | Other | en_US |