Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Друзь, Соломія Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2023-07-20T11:04:39Z | |
dc.date.available | 2023-07-20T11:04:39Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Друзь С. О. Специфіка вживання безеквівалентної лексики в українськомовних та англійськомовних кулінарних блогах = Specifics of the use of non-equivalent vocabulary in Ukrainian and English culinary blogs : курсова робота / С. О. Друзь ; наук. кер. І. О. Андрущенко ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2023. - 22 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/4936 | |
dc.description.abstract | Мета курсової роботи полягає у дослідженні специфіки вживання безеквівалентної лексики в українськомовних на англійськомовних блогах. Матеріалами для дослідження слугували 18 статтей про дослідження безеквівалентної лексики та мови кулінарних блогів і 1 українськомовний та 1 англійськомовний кулінарний блог. Методи дослідження – це аналіз текстів та статей кулінарних блогів, написаних українською та англійською мовами. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | non-equivalent vocabulary | en_US |
dc.subject | culinary blog | en_US |
dc.subject | language of culinary blogs | en_US |
dc.title | Специфіка вживання безеквівалентної лексики в українськомовних та англійськомовних кулінарних блогах | en_US |
dc.title.alternative | Specifics of the use of non-equivalent vocabulary in Ukrainian and English culinary blogs | en_US |
dc.type | Other | en_US |