Репозитарій Київського національного
лінгвістичного університету

Специфіка вживання безеквівалентної лексики в українськомовних та англійськомовних кулінарних блогах

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Друзь, Соломія Олександрівна
dc.date.accessioned 2023-07-20T11:04:39Z
dc.date.available 2023-07-20T11:04:39Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Друзь С. О. Специфіка вживання безеквівалентної лексики в українськомовних та англійськомовних кулінарних блогах = Specifics of the use of non-equivalent vocabulary in Ukrainian and English culinary blogs : курсова робота / С. О. Друзь ; наук. кер. І. О. Андрущенко ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2023. - 22 с. en_US
dc.identifier.uri http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/4936
dc.description.abstract Мета курсової роботи полягає у дослідженні специфіки вживання безеквівалентної лексики в українськомовних на англійськомовних блогах. Матеріалами для дослідження слугували 18 статтей про дослідження безеквівалентної лексики та мови кулінарних блогів і 1 українськомовний та 1 англійськомовний кулінарний блог. Методи дослідження – це аналіз текстів та статей кулінарних блогів, написаних українською та англійською мовами. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject non-equivalent vocabulary en_US
dc.subject culinary blog en_US
dc.subject language of culinary blogs en_US
dc.title Специфіка вживання безеквівалентної лексики в українськомовних та англійськомовних кулінарних блогах en_US
dc.title.alternative Specifics of the use of non-equivalent vocabulary in Ukrainian and English culinary blogs en_US
dc.type Other en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу