dc.contributor.author |
Друзь, Соломія Олександрівна |
|
dc.date.accessioned |
2023-07-20T11:04:39Z |
|
dc.date.available |
2023-07-20T11:04:39Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Друзь С. О. Специфіка вживання безеквівалентної лексики в українськомовних та англійськомовних кулінарних блогах = Specifics of the use of non-equivalent vocabulary in Ukrainian and English culinary blogs : курсова робота / С. О. Друзь ; наук. кер. І. О. Андрущенко ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2023. - 22 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/4936 |
|
dc.description.abstract |
Мета курсової роботи полягає у дослідженні специфіки вживання безеквівалентної лексики в українськомовних на англійськомовних блогах. Матеріалами для дослідження слугували 18 статтей про дослідження безеквівалентної лексики та мови кулінарних блогів і 1 українськомовний та 1 англійськомовний кулінарний блог.
Методи дослідження – це аналіз текстів та статей кулінарних блогів, написаних українською та англійською мовами. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.subject |
non-equivalent vocabulary |
en_US |
dc.subject |
culinary blog |
en_US |
dc.subject |
language of culinary blogs |
en_US |
dc.title |
Специфіка вживання безеквівалентної лексики в українськомовних та англійськомовних кулінарних блогах |
en_US |
dc.title.alternative |
Specifics of the use of non-equivalent vocabulary in Ukrainian and English culinary blogs |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |