dc.contributor.author |
Конівненко, Вікторія Миколаївна |
|
dc.date.accessioned |
2024-06-03T12:47:24Z |
|
dc.date.available |
2024-06-03T12:47:24Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Конівненко В. М. Якість продукції підприємства, критерії якості (на прикладі ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен») : курсова робота / В. М. Конівненко ; наук. кер. Н. І. Решетник ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2024. - 29 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/6189 |
|
dc.description.abstract |
Мета курсової роботи - це здійснити дослідження теоретичних та практичних аспектів якості продукції на підприємстві та на основі цього дослідження розробити рекомендації по вдосконаленню та покращенню якості продукції на прикладі обраного підприємства.
Для досягнення поставленої мети потрібно виконати такі завдання як: - визначити сутність якості продукції та її необхідність; - визначити показники та критерії оцінки якості; - проаналізувати методики оцінки якості; - здійснити аналіз системи якості продукції на ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «РОШЕН»»; - розробити заходи для підвищення якості продукції на підприємстві. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
Київ. нац. лінгв. ун-т |
en_US |
dc.title |
Якість продукції підприємства, критерії якості (на прикладі ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен») |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |