dc.contributor.author |
Висоцька, Наталія Олександрівна |
|
dc.date.accessioned |
2021-03-05T09:45:30Z |
|
dc.date.available |
2021-03-05T09:45:30Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Висоцька Н. О. Густаторний дискурс, як складова поточного "Культурного моменту"/ Н. О. Висоцька // Сучасні літературознавчі студії. - 2012. - Вип. 9. - С. 63-75 |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/1176 |
|
dc.description.abstract |
У статті аналізується сучасний підхід до гастрономічного коду як елементу соціокультурної історії. На базі розвідок останніх років виокремлюються такі складові густаторного/ аліментарного дискурсу наших днів, як постулювання взаємодії між кулінарними та геополітичними, історичними, економічними зрушеннями; залежність цих практик від релігійних та культурних норм; роль продуктів харчування та моделей споживання їжі як статусних соціальних маркерів; |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
Сучасні літературознавчі студії |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Вип. 9; |
|
dc.subject |
густаторний дискурс |
en_US |
dc.subject |
аліментарний код |
en_US |
dc.subject |
соціокультурна історія |
en_US |
dc.subject |
"новий історизм" |
en_US |
dc.subject |
статусний маркер |
en_US |
dc.title |
Густаторний дискурс, як складова поточного "Культурного моменту" |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |