Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Висоцька, Наталія Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T09:45:30Z | |
dc.date.available | 2021-03-05T09:45:30Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Висоцька Н. О. Густаторний дискурс, як складова поточного "Культурного моменту"/ Н. О. Висоцька // Сучасні літературознавчі студії. - 2012. - Вип. 9. - С. 63-75 | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/1176 | |
dc.description.abstract | У статті аналізується сучасний підхід до гастрономічного коду як елементу соціокультурної історії. На базі розвідок останніх років виокремлюються такі складові густаторного/ аліментарного дискурсу наших днів, як постулювання взаємодії між кулінарними та геополітичними, історичними, економічними зрушеннями; залежність цих практик від релігійних та культурних норм; роль продуктів харчування та моделей споживання їжі як статусних соціальних маркерів; | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Сучасні літературознавчі студії | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Вип. 9; | |
dc.subject | густаторний дискурс | en_US |
dc.subject | аліментарний код | en_US |
dc.subject | соціокультурна історія | en_US |
dc.subject | "новий історизм" | en_US |
dc.subject | статусний маркер | en_US |
dc.title | Густаторний дискурс, як складова поточного "Культурного моменту" | en_US |
dc.type | Article | en_US |