Repository of
Kyiv National Linguistic University

John Grisham. The Firm. The Street Lawyer. Improving reading skills (wih legal thesaurus and extra exercises on legal terminology)

Show simple item record

dc.contributor.author Pinich, Iryna
dc.date.accessioned 2021-04-05T09:31:51Z
dc.date.available 2021-04-05T09:31:51Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Пініч І. П. Improving Reading Skills. Навч.-метод. посібник з домашнього читання для студентів вищ. навч. закладів / І. П. Пініч - К.: Вид. центр КНЛУ, 2015. - 149 с.
dc.identifier.isbn 978-966-638-302-3
dc.identifier.uri http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/1347
dc.description Навчально-методичний посібник з домашнього читання підготовлений відповідно до типової програми з англійської мови та відбиває концепцію про інтегративний підхід до вивчення англійської мови. Кожний розділ посібника охоплює 2-3 розділи оригінальних романів Дж. Грішема, до яких подано набір запитань для перевірки розуміння змісту, укладено переліки лексичних одиниць, а також розроблено вправи на їх засвоєння. Супровідна інформація з юриспруденції та суміжних з нею галузей подається у тезаурусі, що відображає феноменологічну основу відповідних розділів романів. Залучені до розділів завдання з розвитку говоріння та письма покликані розвивати навички ділового писемного та усного мовлення. Для студентів вищих навчальних закладів філологічних та юридичних факультетів. en_US
dc.language.iso en en_US
dc.publisher Видавничий центр КНЛУ en_US
dc.title John Grisham. The Firm. The Street Lawyer. Improving reading skills (wih legal thesaurus and extra exercises on legal terminology) en_US
dc.title.alternative Покращення навичок читання: за романами Дж. Грішена "TheFirms" та "The Street Lawyer" (з юридичним тезаурусом та додатковими вправами з правової термінології)
dc.type Book en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account