Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Охріменко, Марина Анатоліївна | |
dc.date.accessioned | 2021-05-22T11:41:05Z | |
dc.date.available | 2021-05-22T11:41:05Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.citation | Охріменко М. А. Фразеологічна вербалізація біполярних емоційних станів (на матеріалі перської та української мов) / М. А. Охріменко // Науковий вісник кафедри ЮНЕСКО КНЛУ. Філологія, педагогіка, психологія. - 2010. - Вип. 21. - С. 110-116. | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/1785 | |
dc.description.abstract | Пропоновану статтю присвячено дослідженню фразеологічних одиниць на позначення біполярних емоцій людини, які входять до складу двох мікрополів “Здивування” і “Сміх”. Емоційні стани, які становлять ці субполя, характеризуються як бівалентні, тобто такі, що можуть виступати і як позитивні, і як негативні. Найбільший інтерес для дослідження становить семантичний аналіз вищезгаданих фразеологічних одиниць сучасних перської і української мов. | en_US |
dc.publisher | Науковий вісник кафедри ЮНЕСКО КНЛУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Філологія, педагогіка, психологія;Вип. 21 | |
dc.subject | фразеологічна одиниця | en_US |
dc.subject | емоції людини | en_US |
dc.subject | біполярний емоційний стан | en_US |
dc.subject | фразеосемантичне поле | en_US |
dc.subject | ядро | en_US |
dc.subject | периферійна зона | en_US |
dc.subject | фразеологическая единица | en_US |
dc.subject | эмоции человека | en_US |
dc.subject | биполярное эмоциональное состояние | en_US |
dc.subject | фразеосемантическое поле | en_US |
dc.subject | ядро | en_US |
dc.subject | периферийная зона | en_US |
dc.subject | phraseological unit | en_US |
dc.subject | human emotions | en_US |
dc.subject | bipolar emotional state | en_US |
dc.subject | phraseosemantic field | en_US |
dc.subject | core | en_US |
dc.subject | peripheral zone | en_US |
dc.title | Фразеологічна вербалізація біполярних емоційних станів (на матеріалі перської та української мов) | en_US |
dc.type | Article | en_US |