Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Буряк, Катерина Вадимівна | |
dc.date.accessioned | 2021-12-03T18:21:25Z | |
dc.date.available | 2021-12-03T18:21:25Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Буряк К. В. Лінгвальні особливості іспаномовного кулінарного дискурсу (на матеріалі медійних текстів): кваліфікаційна робота магістра / К. В. Буряк; наук. кер. Д. П. Кульбіда ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2021. - 78 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/2435 | |
dc.description.abstract | Метою дослідження є характеристика лексико-семантичних особливостей іспаномовного кулінарного дискурсу. Поставлена мета передбачає вирішення таких завдань: – уточнити поняття «дискурс» та напрями дослідження дискурсу у сучасній лінгвістиці; – визначити «кулінарний дискурс» у контексті лінгвокультурних досліджень; – виявити специфіку кулінарного дискурсу у сучасних медійних іспаномовних текстах; – визначити фразеологічний потенціал іспаномовного кулінарного дискурсу та стилістичні особливості іспаномовних кулінарних медійних текстів; – виявити проблеми дослідження лінгвальних особливостей іспаномовного кулінарного дискурсу; – ідентифікувати методи та засоби удосконалення дослідження лінгвальних особливостей іспаномовного кулінарного дискурсу на матеріалі медійних текстів. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | кулінарний дискурс | en_US |
dc.subject | рецепт | en_US |
dc.subject | кухня | en_US |
dc.subject | продукти | en_US |
dc.subject | компонент | en_US |
dc.subject | культура | en_US |
dc.subject | медіа | en_US |
dc.subject | ЗМІ | en_US |
dc.subject | гастрономія | en_US |
dc.title | Лінгвальні особливості іспаномовного кулінарного дискурсу (на матеріалі медійних текстів) | en_US |
dc.type | Book | en_US |