Репозитарій Київського національного
лінгвістичного університету

Лінгвальні особливості іспаномовного кулінарного дискурсу (на матеріалі медійних текстів)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Буряк, Катерина Вадимівна
dc.date.accessioned 2021-12-03T18:21:25Z
dc.date.available 2021-12-03T18:21:25Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Буряк К. В. Лінгвальні особливості іспаномовного кулінарного дискурсу (на матеріалі медійних текстів): кваліфікаційна робота магістра / К. В. Буряк; наук. кер. Д. П. Кульбіда ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2021. - 78 с. en_US
dc.identifier.uri http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/2435
dc.description.abstract Метою дослідження є характеристика лексико-семантичних особливостей іспаномовного кулінарного дискурсу. Поставлена мета передбачає вирішення таких завдань: – уточнити поняття «дискурс» та напрями дослідження дискурсу у сучасній лінгвістиці; – визначити «кулінарний дискурс» у контексті лінгвокультурних досліджень; – виявити специфіку кулінарного дискурсу у сучасних медійних іспаномовних текстах; – визначити фразеологічний потенціал іспаномовного кулінарного дискурсу та стилістичні особливості іспаномовних кулінарних медійних текстів; – виявити проблеми дослідження лінгвальних особливостей іспаномовного кулінарного дискурсу; – ідентифікувати методи та засоби удосконалення дослідження лінгвальних особливостей іспаномовного кулінарного дискурсу на матеріалі медійних текстів. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject кулінарний дискурс en_US
dc.subject рецепт en_US
dc.subject кухня en_US
dc.subject продукти en_US
dc.subject компонент en_US
dc.subject культура en_US
dc.subject медіа en_US
dc.subject ЗМІ en_US
dc.subject гастрономія en_US
dc.title Лінгвальні особливості іспаномовного кулінарного дискурсу (на матеріалі медійних текстів) en_US
dc.type Book en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу