dc.contributor.author |
Буряк, Катерина Вадимівна |
|
dc.date.accessioned |
2021-12-03T18:21:25Z |
|
dc.date.available |
2021-12-03T18:21:25Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Буряк К. В. Лінгвальні особливості іспаномовного кулінарного дискурсу (на матеріалі медійних текстів): кваліфікаційна робота магістра / К. В. Буряк; наук. кер. Д. П. Кульбіда ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2021. - 78 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/2435 |
|
dc.description.abstract |
Метою дослідження є характеристика лексико-семантичних особливостей іспаномовного кулінарного дискурсу. Поставлена мета передбачає вирішення таких завдань: – уточнити поняття «дискурс» та напрями дослідження дискурсу у сучасній лінгвістиці; – визначити «кулінарний дискурс» у контексті лінгвокультурних досліджень; – виявити специфіку кулінарного дискурсу у сучасних медійних іспаномовних текстах; – визначити фразеологічний потенціал іспаномовного кулінарного дискурсу та стилістичні особливості іспаномовних кулінарних медійних текстів; – виявити проблеми дослідження лінгвальних особливостей іспаномовного кулінарного дискурсу; – ідентифікувати методи та засоби удосконалення дослідження лінгвальних особливостей іспаномовного кулінарного дискурсу на матеріалі медійних текстів. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.subject |
кулінарний дискурс |
en_US |
dc.subject |
рецепт |
en_US |
dc.subject |
кухня |
en_US |
dc.subject |
продукти |
en_US |
dc.subject |
компонент |
en_US |
dc.subject |
культура |
en_US |
dc.subject |
медіа |
en_US |
dc.subject |
ЗМІ |
en_US |
dc.subject |
гастрономія |
en_US |
dc.title |
Лінгвальні особливості іспаномовного кулінарного дискурсу (на матеріалі медійних текстів) |
en_US |
dc.type |
Book |
en_US |