dc.contributor.author |
Гречана, Анжела Юріївна |
|
dc.date.accessioned |
2023-05-16T12:41:00Z |
|
dc.date.available |
2023-05-16T12:41:00Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Гречана А. Ю. Готельно-ресторанна справа в Чехії : курсова робота бакалавра / А. Ю. Гречана; наук. кер. С. Р. Бабушко; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2023. - 33 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/3171 |
|
dc.description.abstract |
Мета курсового дослідження полягає у висвітленні теоретичних та практичних аспектів змін та особливостей функціонування готельно ресторанного бізнесу Чехії. Предметом дослідження є особливості функціонування готельно ресторанної справи в індустрії гостинності Чеської Республіки. При написанні роботи окреслюються основні проблеми та перспективи готельно-ресторанної справи Чеської Республіки. При оприлюдненні результату, матеріали курсової роботи можуть бути використанні для інших досліджень студентами чи викладачами. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
Київ. нац. лінгв. ун-т |
en_US |
dc.subject |
готельно-ресторанний бізнес |
en_US |
dc.subject |
туристична галузь Чехії |
en_US |
dc.subject |
туристична індустрія |
en_US |
dc.title |
Готельно-ресторанна справа в Чехії |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |