Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гречана, Анжела Юріївна | |
dc.date.accessioned | 2023-05-16T12:41:00Z | |
dc.date.available | 2023-05-16T12:41:00Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Гречана А. Ю. Готельно-ресторанна справа в Чехії : курсова робота бакалавра / А. Ю. Гречана; наук. кер. С. Р. Бабушко; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2023. - 33 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/3171 | |
dc.description.abstract | Мета курсового дослідження полягає у висвітленні теоретичних та практичних аспектів змін та особливостей функціонування готельно ресторанного бізнесу Чехії. Предметом дослідження є особливості функціонування готельно ресторанної справи в індустрії гостинності Чеської Республіки. При написанні роботи окреслюються основні проблеми та перспективи готельно-ресторанної справи Чеської Республіки. При оприлюдненні результату, матеріали курсової роботи можуть бути використанні для інших досліджень студентами чи викладачами. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Київ. нац. лінгв. ун-т | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | туристична галузь Чехії | en_US |
dc.subject | туристична індустрія | en_US |
dc.title | Готельно-ресторанна справа в Чехії | en_US |
dc.type | Other | en_US |