Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Хмаріна, Анастасія Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2023-11-24T13:43:34Z | |
dc.date.available | 2023-11-24T13:43:34Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Хмаріна А. О. Гастрономічний туризм в Італії: кваліфікаційна робота магістра / А. О. Хмаріна ; наук. кер. В. М. Васильчук ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2023. - 84 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/5366 | |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню гастрономічного туризму в Італії. Мета роботи – розкрити особливості гастрономічного туризм в Італії, визначити проблеми та перспективи його розвитку. Завдання роботи: розкрити теоретико-методологічні основи дослідження гастрономічного туризму, охарактеризувати передумови розвитку гастрономічного туризму в Італії, проаналізувати сучасний стан та визначити перспективи розвитку гастрономічного туризму в Італії та розробити тур «Гастрономічна мандрівка по Апулії та Матері» (українською та англійською мовами). Об’єктом дослідження є гастрономічний туризм в Італії, а предметом – передумови, особливості та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Італії. У ході роботи було використано метод аналізу та синтезу, історичний метод, метод обробки статистичних даних та порівняльний метод. В кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні та методичні основи дослідження туризму в Італії, розглянуто кулінарні традиції та гастрономічні фестивалі в Італії, здійснено аналіз розвитку туризму в країні, розкрито регіональні особливості гастрономічного туризму, розроблено тур «Гастрономічна мандрівка по Апулії та Матері» на українській та англійській мові. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Київ. нац. лінгв. ун-т. | en_US |
dc.subject | Італія | en_US |
dc.subject | гастрономічний туризм | en_US |
dc.subject | регіони | en_US |
dc.subject | кулінарні традиції | en_US |
dc.subject | аналіз | en_US |
dc.subject | розвиток | en_US |
dc.subject | тенденція | en_US |
dc.subject | особливості | en_US |
dc.subject | тур | en_US |
dc.title | Гастрономічний туризм в Італії | en_US |
dc.type | Other | en_US |