dc.description.abstract |
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню гастрономічного туризму в Італії. Мета роботи – розкрити особливості гастрономічного туризм в Італії, визначити проблеми та перспективи його розвитку. Завдання роботи: розкрити теоретико-методологічні основи дослідження гастрономічного туризму, охарактеризувати передумови розвитку гастрономічного туризму в Італії, проаналізувати сучасний стан та визначити перспективи розвитку гастрономічного туризму в Італії та розробити тур «Гастрономічна мандрівка по Апулії та Матері» (українською та англійською мовами).
Об’єктом дослідження є гастрономічний туризм в Італії, а предметом – передумови, особливості та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Італії. У ході роботи було використано метод аналізу та синтезу, історичний метод, метод обробки статистичних даних та порівняльний метод. В кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні та методичні основи дослідження туризму в Італії, розглянуто кулінарні традиції та гастрономічні фестивалі в Італії, здійснено аналіз розвитку туризму в країні, розкрито регіональні особливості гастрономічного туризму, розроблено тур «Гастрономічна мандрівка по Апулії та Матері» на українській та англійській мові. |
en_US |