Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Телюк, Софія Василівна | |
dc.date.accessioned | 2023-12-18T12:59:30Z | |
dc.date.available | 2023-12-18T12:59:30Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Телюк С. В. Структура та мовні особливості кулінарних рецептів : курсова робота / С. В. Телюк ; наук. кер. В. П. Заскалета ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2023. - 31 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/5645 | |
dc.description.abstract | Актуальність роботи зумовлена контекстом сьогодення, у якому багато українців виїхали за кордон у зв’язку з розгортанням воєнних дій на території України. Проживаючи на території інших держав, громадяни України будуть тісно співіснувати з їхньою кулінарною культурою і споживати їхні страви. Після повернення додому хтось з них привезе з собою рецепти нових страв або буде модифікувати по-новому уже відомі рецепти, набравшись нового досвіду. Стихійно почнуть утворюватися нові кулінарні блоги або сайти, рецепти розміщені на яких стануть цікавим джерелом дослідження для мовознавців, адже вони свідчать про мовний портрет їхніх авторів. Мета курсової роботи полягає у з’ясуванні мовних засобів вираження специфіки нетрадиційних кулінарних рецептів на тлі традиційних. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | non-traditional recipe | en_US |
dc.subject | traditional recipe | en_US |
dc.subject | cooking | en_US |
dc.subject | structure | en_US |
dc.subject | Ukrainian language | en_US |
dc.subject | culture | en_US |
dc.subject | meaning | en_US |
dc.subject | нетрадиційний рецепт | en_US |
dc.subject | традиційний рецепт | en_US |
dc.subject | кулінарія | en_US |
dc.subject | структура | en_US |
dc.subject | українська мова | en_US |
dc.subject | культура | en_US |
dc.subject | значення | en_US |
dc.title | Структура та мовні особливості кулінарних рецептів | en_US |
dc.type | Other | en_US |