Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Телюк, Софія Василівна
dc.date.accessioned 2023-12-18T12:59:30Z
dc.date.available 2023-12-18T12:59:30Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Телюк С. В. Структура та мовні особливості кулінарних рецептів : курсова робота / С. В. Телюк ; наук. кер. В. П. Заскалета ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2023. - 31 с. en_US
dc.identifier.uri http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/5645
dc.description.abstract Актуальність роботи зумовлена контекстом сьогодення, у якому багато українців виїхали за кордон у зв’язку з розгортанням воєнних дій на території України. Проживаючи на території інших держав, громадяни України будуть тісно співіснувати з їхньою кулінарною культурою і споживати їхні страви. Після повернення додому хтось з них привезе з собою рецепти нових страв або буде модифікувати по-новому уже відомі рецепти, набравшись нового досвіду. Стихійно почнуть утворюватися нові кулінарні блоги або сайти, рецепти розміщені на яких стануть цікавим джерелом дослідження для мовознавців, адже вони свідчать про мовний портрет їхніх авторів. Мета курсової роботи полягає у з’ясуванні мовних засобів вираження специфіки нетрадиційних кулінарних рецептів на тлі традиційних. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject non-traditional recipe en_US
dc.subject traditional recipe en_US
dc.subject cooking en_US
dc.subject structure en_US
dc.subject Ukrainian language en_US
dc.subject culture en_US
dc.subject meaning en_US
dc.subject нетрадиційний рецепт en_US
dc.subject традиційний рецепт en_US
dc.subject кулінарія en_US
dc.subject структура en_US
dc.subject українська мова en_US
dc.subject культура en_US
dc.subject значення en_US
dc.title Структура та мовні особливості кулінарних рецептів en_US
dc.type Other en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу