Репозитарій Київського національного
лінгвістичного університету

Розробка маркетингової стратегії в малому бізнесі (на прикладі ресторану «Предслава»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Живолуп, Каріна Валентинівна
dc.date.accessioned 2024-06-09T18:21:31Z
dc.date.available 2024-06-09T18:21:31Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Живолуп К. В. Розробка маркетингової стратегії в малому бізнесі (на прикладі ресторану «Предслава»): кваліфікаційна робота бакалавра з маркетингу / К. В. Живолуп ; наук. кер. Н. І. Решетник ; Київ. нац. лінгв. ун-т. – К., 2024. – 48 с. en_US
dc.identifier.uri http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/6389
dc.description.abstract Метою кваліфікаційної роботи є визначення теоретичних підходів до сутності розробки маркетингової стратегії та розробка практичних рекомендацій щодо оптимізації механізму розробки маркетингової стратегії в сучасному малому бізнесі. Мета роботи реалізується через вирішення таких завдань: визначити сутність та види маркетингових стратегій та особливості її розробки в малому бізнесі; проаналізувати основні етапи розробки маркетингової стратегії; дослідити методику оцінки ефективності розробки маркетингової стратегії; проаналізувати та оцінити маркетингові стратегії для ресторану «Предслава»; запропонувати заходи щодо вдосконалення розробки маркетингової стратегії ресторану. en_US
dc.publisher Київ. нац. лінгв. ун-т en_US
dc.title Розробка маркетингової стратегії в малому бізнесі (на прикладі ресторану «Предслава») en_US
dc.type Other en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу