Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Живолуп, Каріна Валентинівна | |
dc.date.accessioned | 2024-06-09T18:21:31Z | |
dc.date.available | 2024-06-09T18:21:31Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Живолуп К. В. Розробка маркетингової стратегії в малому бізнесі (на прикладі ресторану «Предслава»): кваліфікаційна робота бакалавра з маркетингу / К. В. Живолуп ; наук. кер. Н. І. Решетник ; Київ. нац. лінгв. ун-т. – К., 2024. – 48 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/6389 | |
dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є визначення теоретичних підходів до сутності розробки маркетингової стратегії та розробка практичних рекомендацій щодо оптимізації механізму розробки маркетингової стратегії в сучасному малому бізнесі. Мета роботи реалізується через вирішення таких завдань: визначити сутність та види маркетингових стратегій та особливості її розробки в малому бізнесі; проаналізувати основні етапи розробки маркетингової стратегії; дослідити методику оцінки ефективності розробки маркетингової стратегії; проаналізувати та оцінити маркетингові стратегії для ресторану «Предслава»; запропонувати заходи щодо вдосконалення розробки маркетингової стратегії ресторану. | en_US |
dc.publisher | Київ. нац. лінгв. ун-т | en_US |
dc.title | Розробка маркетингової стратегії в малому бізнесі (на прикладі ресторану «Предслава») | en_US |
dc.type | Other | en_US |