dc.contributor.author |
Живолуп, Каріна Валентинівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-06-09T18:21:31Z |
|
dc.date.available |
2024-06-09T18:21:31Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Живолуп К. В. Розробка маркетингової стратегії в малому бізнесі (на прикладі ресторану «Предслава»): кваліфікаційна робота бакалавра з маркетингу / К. В. Живолуп ; наук. кер. Н. І. Решетник ; Київ. нац. лінгв. ун-т. – К., 2024. – 48 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/6389 |
|
dc.description.abstract |
Метою кваліфікаційної роботи є визначення теоретичних підходів до сутності розробки маркетингової стратегії та розробка практичних рекомендацій щодо оптимізації механізму розробки маркетингової стратегії в сучасному малому бізнесі.
Мета роботи реалізується через вирішення таких завдань: визначити сутність та види маркетингових стратегій та особливості її розробки в малому бізнесі; проаналізувати основні етапи розробки маркетингової стратегії; дослідити методику оцінки ефективності розробки маркетингової стратегії; проаналізувати та оцінити маркетингові стратегії для ресторану «Предслава»; запропонувати заходи щодо вдосконалення розробки маркетингової стратегії ресторану. |
en_US |
dc.publisher |
Київ. нац. лінгв. ун-т |
en_US |
dc.title |
Розробка маркетингової стратегії в малому бізнесі (на прикладі ресторану «Предслава») |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |