Репозитарій Київського національного
лінгвістичного університету

Особливості готельно-ресторанного господарства в країнах Скандинавії

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лафазан, Владислав Олегович
dc.date.accessioned 2020-06-05T09:22:38Z
dc.date.available 2020-06-05T09:22:38Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Лафазан В. О. Особливості готельно-ресторанного господарства в країнах Скандинавії: кваліфікаційна робота бакалавра / В. О. Лафазан; наук. кер. Терещенко Ю. І.; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2020. - 87 с. en_US
dc.identifier.uri http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/673
dc.description.abstract Метою дослідження виступає аналіз туристичної діяльності крізь призму наявних туристичних ресурсів країн Скандинавії, виявлення факторів соціально-економічного впливу, пошук сильних сторін та слабкостей готельно-ресторанного господарства, аналіз та опис альтернативних видів туристичних ресурсів та обґрунтування доцільності їх використання. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.title Особливості готельно-ресторанного господарства в країнах Скандинавії en_US
dc.type Book en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу