Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Лафазан, Владислав Олегович | |
dc.date.accessioned | 2020-06-05T09:22:38Z | |
dc.date.available | 2020-06-05T09:22:38Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Лафазан В. О. Особливості готельно-ресторанного господарства в країнах Скандинавії: кваліфікаційна робота бакалавра / В. О. Лафазан; наук. кер. Терещенко Ю. І.; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2020. - 87 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/673 | |
dc.description.abstract | Метою дослідження виступає аналіз туристичної діяльності крізь призму наявних туристичних ресурсів країн Скандинавії, виявлення факторів соціально-економічного впливу, пошук сильних сторін та слабкостей готельно-ресторанного господарства, аналіз та опис альтернативних видів туристичних ресурсів та обґрунтування доцільності їх використання. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.title | Особливості готельно-ресторанного господарства в країнах Скандинавії | en_US |
dc.type | Book | en_US |