dc.contributor.author |
Лафазан, Владислав Олегович |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-05T09:22:38Z |
|
dc.date.available |
2020-06-05T09:22:38Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Лафазан В. О. Особливості готельно-ресторанного господарства в країнах Скандинавії: кваліфікаційна робота бакалавра / В. О. Лафазан; наук. кер. Терещенко Ю. І.; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2020. - 87 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/673 |
|
dc.description.abstract |
Метою дослідження виступає аналіз туристичної діяльності крізь призму наявних туристичних ресурсів країн Скандинавії, виявлення факторів соціально-економічного впливу, пошук сильних сторін та слабкостей готельно-ресторанного господарства, аналіз та опис альтернативних видів туристичних ресурсів та обґрунтування доцільності їх використання. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.title |
Особливості готельно-ресторанного господарства в країнах Скандинавії |
en_US |
dc.type |
Book |
en_US |