Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Петрова, Галина Леонідівна | |
dc.date.accessioned | 2025-04-24T12:59:45Z | |
dc.date.available | 2025-04-24T12:59:45Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Петрова Г. Л. Зіставний психолінгвістичний аналіз назв продуктів харчування в українській та новогрецькій мовах (на матеріалі асоціативних полів слів-стимулів АПЕЛЬСИН/ПОРТОКАЛІ) = Residental psychological analysis of nutrients of food products in Ukrainian and Modern Greek languages (on the material of associative fields of word-stimulus ORANGE/ ПОРТОКАЛІ) / Г. Л. Петрова // Проблеми семантики слова, речення та тексту : зб. наук. праць. - К.: Логос, 2017. - № 38. - С. 151 - 155 | en_US |
dc.identifier.issn | 2521-1218 | |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/7697 | |
dc.description.abstract | У статті сформовано асоціативне поле слова-стимулу АПЕЛЬСИН, виділено типи асоціацій і напрями асоціювання в українській мові та його кореляту в новогрецькій мові. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Київ. нац. лінгв. ун-т | en_US |
dc.relation.ispartofseries | ;№ 38 | |
dc.subject | асоціативне поле | en_US |
dc.subject | вільний асоціативний експеримент | en_US |
dc.subject | напрямок асоціювання | en_US |
dc.subject | реакція | en_US |
dc.subject | стимул | en_US |
dc.subject | типи асоціацій | en_US |
dc.subject | associative field | en_US |
dc.subject | free associative experiment | en_US |
dc.subject | ways of associating | en_US |
dc.subject | response | en_US |
dc.subject | stimulus | en_US |
dc.subject | types of associations | en_US |
dc.title | Зіставний психолінгвістичний аналіз назв продуктів харчування в українській та новогрецькій мовах (на матеріалі асоціативних полів слів-стимулів АПЕЛЬСИН/ПОРТОКАЛІ) | en_US |
dc.title.alternative | Residental psychological analysis of nutrients of food products in Ukrainian and Modern Greek languages (on the material of associative fields of word-stimulus ORANGE/ ПОРТОКАЛІ) | en_US |
dc.type | Article | en_US |