Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Жилінська, Яна Дмитрівна | |
dc.date.accessioned | 2021-12-06T19:21:02Z | |
dc.date.available | 2021-12-06T19:21:02Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Жилінська Я. Д. Лексико-граматичні засоби реалізації тексту кулінарного рецепту у французькому медійному дискурсі = MOYENS LEXIQUES ET GRAMMATIQUES DE LA RÉALISATION DU TEXTE D'UNE RECETTE CULINAIRE DANS LE DISCOURS MÉDIATIQUE FRANÇAIS: кваліфікаційна робота магістра з перекладознавства / Я. Д. Жилінська ; наук. кер. Н. В. Миронова ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2021. - 86 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/2519 | |
dc.description.abstract | Метою дослідження є вивчення лексико-граматичних засобів реалізації тексту кулінарного рецепту у французькому медійному дискурсі. Визначення особливостей функціонування кулінарного рецепту в франкомовних масс медіа, а також виявлення труднощів та особливостей перекладу франкомовних кулінарних рецептів українською мовою. Для досягнення поставленої мети маємо вирішити такі завдання: розглянути теоретичні засади дослідження; визначити поняття медійного дискурсу; дослідити тексти кулінарних рецептів як лінгвістичний феномен; охарактеризувати особливості написання французьких кулінарних рецептів; виокремити поширені французькі кулінарні лексичні одиниці; проаналізувати методи перекладу франкомовних рецептів українською мовою. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.title | Лексико-граматичні засоби реалізації тексту кулінарного рецепту у французькому медійному дискурсі | en_US |
dc.title.alternative | MOYENS LEXIQUES ET GRAMMATIQUES DE LA RÉALISATION DU TEXTE D'UNE RECETTE CULINAIRE DANS LE DISCOURS MÉDIATIQUE FRANÇAIS | en_US |
dc.type | Book | en_US |