Репозитарій Київського національного
лінгвістичного університету

Лексико-граматичні засоби реалізації тексту кулінарного рецепту у французькому медійному дискурсі

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жилінська, Яна Дмитрівна
dc.date.accessioned 2021-12-06T19:21:02Z
dc.date.available 2021-12-06T19:21:02Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Жилінська Я. Д. Лексико-граматичні засоби реалізації тексту кулінарного рецепту у французькому медійному дискурсі = MOYENS LEXIQUES ET GRAMMATIQUES DE LA RÉALISATION DU TEXTE D'UNE RECETTE CULINAIRE DANS LE DISCOURS MÉDIATIQUE FRANÇAIS: кваліфікаційна робота магістра з перекладознавства / Я. Д. Жилінська ; наук. кер. Н. В. Миронова ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2021. - 86 с. en_US
dc.identifier.uri http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/2519
dc.description.abstract Метою дослідження є вивчення лексико-граматичних засобів реалізації тексту кулінарного рецепту у французькому медійному дискурсі. Визначення особливостей функціонування кулінарного рецепту в франкомовних масс медіа, а також виявлення труднощів та особливостей перекладу франкомовних кулінарних рецептів українською мовою. Для досягнення поставленої мети маємо вирішити такі завдання: розглянути теоретичні засади дослідження; визначити поняття медійного дискурсу; дослідити тексти кулінарних рецептів як лінгвістичний феномен; охарактеризувати особливості написання французьких кулінарних рецептів; виокремити поширені французькі кулінарні лексичні одиниці; проаналізувати методи перекладу франкомовних рецептів українською мовою. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.title Лексико-граматичні засоби реалізації тексту кулінарного рецепту у французькому медійному дискурсі en_US
dc.title.alternative MOYENS LEXIQUES ET GRAMMATIQUES DE LA RÉALISATION DU TEXTE D'UNE RECETTE CULINAIRE DANS LE DISCOURS MÉDIATIQUE FRANÇAIS en_US
dc.type Book en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу