Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Маковійчук, Євгеній Юрійович | |
dc.date.accessioned | 2023-11-24T13:03:13Z | |
dc.date.available | 2023-11-24T13:03:13Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Маковійчук Є. Ю. Український готельно-ресторанний бізнес на міжнародній арені : кваліфікаційна робота магістра / Є. Ю. Маковійчук ; наук. кер. О. В. Кучай ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2023. - 148 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/5361 | |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню готельно-ресторанного бізнесу України на міжнародній арені. Мета роботи полягає в аналізі та дослідженні української готельної й ресторанної справи, що в свою чергу впливає на міжнародний ринок туристичних послуг. Завдання роботи – висвітлити теоретико-методологічні основи, що тим чи іншим чином впливають на розвиток готельно-ресторанної справи, охарактеризувати готельно-ресторанний бізнес України та країн світу, відобразити наслідки Covid19 та війни на сферу гостинності, а також пошук вірних стратегій, які можуть стимулювати даний бізнес в різні періоди. Об’єктом дослідження є – готельно-ресторанний бізнес України , а предметом – є специфіка функціонування готельно-ресторанної справи України на світовій арені. У ході роботи було використано аналітичний, експертний, порівняльний та статистичний методи дослідження. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Київ. нац. лінгв. ун-т. | en_US |
dc.subject | Україна | en_US |
dc.subject | міжнародна арена | en_US |
dc.subject | туризм | en_US |
dc.subject | готель | en_US |
dc.subject | ресторан | en_US |
dc.subject | бізнес | en_US |
dc.subject | Covid19 | en_US |
dc.title | Український готельно-ресторанний бізнес на міжнародній арені | en_US |
dc.type | Other | en_US |