Репозитарій Київського національного
лінгвістичного університету

Український готельно-ресторанний бізнес на міжнародній арені

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Маковійчук, Євгеній Юрійович
dc.date.accessioned 2023-11-24T13:03:13Z
dc.date.available 2023-11-24T13:03:13Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Маковійчук Є. Ю. Український готельно-ресторанний бізнес на міжнародній арені : кваліфікаційна робота магістра / Є. Ю. Маковійчук ; наук. кер. О. В. Кучай ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2023. - 148 с. en_US
dc.identifier.uri http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/5361
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню готельно-ресторанного бізнесу України на міжнародній арені. Мета роботи полягає в аналізі та дослідженні української готельної й ресторанної справи, що в свою чергу впливає на міжнародний ринок туристичних послуг. Завдання роботи – висвітлити теоретико-методологічні основи, що тим чи іншим чином впливають на розвиток готельно-ресторанної справи, охарактеризувати готельно-ресторанний бізнес України та країн світу, відобразити наслідки Covid19 та війни на сферу гостинності, а також пошук вірних стратегій, які можуть стимулювати даний бізнес в різні періоди. Об’єктом дослідження є – готельно-ресторанний бізнес України , а предметом – є специфіка функціонування готельно-ресторанної справи України на світовій арені. У ході роботи було використано аналітичний, експертний, порівняльний та статистичний методи дослідження. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher Київ. нац. лінгв. ун-т. en_US
dc.subject Україна en_US
dc.subject міжнародна арена en_US
dc.subject туризм en_US
dc.subject готель en_US
dc.subject ресторан en_US
dc.subject бізнес en_US
dc.subject Covid19 en_US
dc.title Український готельно-ресторанний бізнес на міжнародній арені en_US
dc.type Other en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу