Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гречана, Анжела Юріївна | |
dc.date.accessioned | 2024-06-06T08:29:34Z | |
dc.date.available | 2024-06-06T08:29:34Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Гречана А. Ю. Організація обслуговування туристів у закладах харчування та розміщення в Чехії : кваліфікаційна робота бакалавра / А. Ю. Гречана ; наук. кер. О. В. Кучай ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - 69 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/6312 | |
dc.description.abstract | Курсова робота присвячена дослідженню обслуговування туристів у закладах харчування та розміщення Чехії. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження особливостей організації обслуговування туристів у закладах харчування та розміщення в Чехії. Для досягнення поставленої мети були виконані наступні завдання: систематизовано класифікацію та підходи до характеристики організації обслуговування в закладах розміщення та харчування; охарактеризовано організацію обслуговування в закладах розміщення та харчування Чехії; здійснити аналіз готельної індустрії Чехії; висвітлено досвід функціонування закладів харчування та Чехії; окреслено напрями перспектив розвитку. Об’єктом дослідження є заклади харчування та розміщення в Чехії. Предметом дослідження є організація та технологія обслуговування туристів в закладах харчування та розміщення в Чехії. Методологічною основою роботи є діалектичний метод і системний підхід до вивчення соціально-економічних процесів, зокрема процесу розвитку та функціонування організації обслуговування в закладах розміщення та харчування. Методом наукового абстрагування уточнено зміст понять «готель», «ресторан»; методом індукції і дедукції, аналізу і синтезу досліджувались конкретні прояви та узагальнені характеристики організації обслуговування в закладах розміщення та харчування в Чеській Республіці. Для окреслення перспектив розвитку даної галузі застосовано комплекс прогностичних методів. Для дослідження позитивних і негативних чинників впливу на процеси їх формування застосовано абстрактно-логічний метод. У кваліфікаційній роботі розкрито сутність обслуговування в закладах харчування та розміщення Чехії, надано детальну характеристику цієї галузі, з’ясовано її особливості та підсумовано, що розвиток цієї сфери є вдалим прикладом для нашої країни та також окреслено фактори, які впливають на розвиток. В роботі охарактеризовано перспективи розвитку цієї сфери в Чехії. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Київ. нац. лінгв. ун-т | en_US |
dc.subject | service | en_US |
dc.subject | accommodation facilities | en_US |
dc.subject | catering facilities | en_US |
dc.subject | Czech Republic | en_US |
dc.subject | обслуговування | en_US |
dc.subject | заклади розміщення | en_US |
dc.subject | заклади харчування | en_US |
dc.subject | Чехія | en_US |
dc.title | Організація обслуговування туристів у закладах харчування та розміщення в Чехії | en_US |
dc.type | Other | en_US |