Repository of
Kyiv National Linguistic University

Організація обслуговування туристів у закладах харчування та розміщення в Чехії

Show simple item record

dc.contributor.author Гречана, Анжела Юріївна
dc.date.accessioned 2024-06-06T08:29:34Z
dc.date.available 2024-06-06T08:29:34Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Гречана А. Ю. Організація обслуговування туристів у закладах харчування та розміщення в Чехії : кваліфікаційна робота бакалавра / А. Ю. Гречана ; наук. кер. О. В. Кучай ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - 69 с. en_US
dc.identifier.uri http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/6312
dc.description.abstract Курсова робота присвячена дослідженню обслуговування туристів у закладах харчування та розміщення Чехії. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження особливостей організації обслуговування туристів у закладах харчування та розміщення в Чехії. Для досягнення поставленої мети були виконані наступні завдання: систематизовано класифікацію та підходи до характеристики організації обслуговування в закладах розміщення та харчування; охарактеризовано організацію обслуговування в закладах розміщення та харчування Чехії; здійснити аналіз готельної індустрії Чехії; висвітлено досвід функціонування закладів харчування та Чехії; окреслено напрями перспектив розвитку. Об’єктом дослідження є заклади харчування та розміщення в Чехії. Предметом дослідження є організація та технологія обслуговування туристів в закладах харчування та розміщення в Чехії. Методологічною основою роботи є діалектичний метод і системний підхід до вивчення соціально-економічних процесів, зокрема процесу розвитку та функціонування організації обслуговування в закладах розміщення та харчування. Методом наукового абстрагування уточнено зміст понять «готель», «ресторан»; методом індукції і дедукції, аналізу і синтезу досліджувались конкретні прояви та узагальнені характеристики організації обслуговування в закладах розміщення та харчування в Чеській Республіці. Для окреслення перспектив розвитку даної галузі застосовано комплекс прогностичних методів. Для дослідження позитивних і негативних чинників впливу на процеси їх формування застосовано абстрактно-логічний метод. У кваліфікаційній роботі розкрито сутність обслуговування в закладах харчування та розміщення Чехії, надано детальну характеристику цієї галузі, з’ясовано її особливості та підсумовано, що розвиток цієї сфери є вдалим прикладом для нашої країни та також окреслено фактори, які впливають на розвиток. В роботі охарактеризовано перспективи розвитку цієї сфери в Чехії. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher Київ. нац. лінгв. ун-т en_US
dc.subject service en_US
dc.subject accommodation facilities en_US
dc.subject catering facilities en_US
dc.subject Czech Republic en_US
dc.subject обслуговування en_US
dc.subject заклади розміщення en_US
dc.subject заклади харчування en_US
dc.subject Чехія en_US
dc.title Організація обслуговування туристів у закладах харчування та розміщення в Чехії en_US
dc.type Other en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account