Repository of
Kyiv National Linguistic University

Психологічні особливості формування соціально психологічного клімату серед персоналу ресторанного бізнесу

Show simple item record

dc.contributor.author Маруненко, Алла Максимівна
dc.date.accessioned 2024-06-07T11:11:00Z
dc.date.available 2024-06-07T11:11:00Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Маруненко А. М. Психологічні особливості формування соціально-психологічного клімату серед персоналу ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота бакалавра з психології / А. М. Маруненко ; наук. кер. І. В. Овдієнко ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2024. - 58 с. en_US
dc.identifier.uri http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/6352
dc.description.abstract Проблема психологічних особливостей формування соціально психологічного клімату у сфері ресторанного обслуговування залишається актуальною для сучасної психології. Врахування взаємодії між працівниками та клієнтами, психологічних аспектів комунікації та стресу може покращити робочі умови та якість обслуговування. Підвищена увага до психосоціальних аспектів сприяє збалансованому та ефективному функціонуванню ресторанного бізнесу. Вивчення психологічних особливостей формування соціально психологічного клімату у сфері ресторанного обслуговування може сприяти ряду позитивних змін, а саме таких як покращення робочого середовища, адже розуміння психологічних аспектів спілкування та взаємодії в колективі дозволяє вирішувати конфлікти та сприяє здоровій робочій атмосфері. Мета дослідження – теоретично проаналізувати та емпірично дослідити психологічні особливості соціально-психологічного клімату серед персоналу ресторанного бізнесу та визначити шляхи його формування. en_US
dc.publisher Київ. нац. лінгв. ун-т. en_US
dc.title Психологічні особливості формування соціально психологічного клімату серед персоналу ресторанного бізнесу en_US
dc.type Other en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account