Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зеленець, Вікторія Тарасівна | |
dc.date.accessioned | 2024-06-18T21:17:29Z | |
dc.date.available | 2024-06-18T21:17:29Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Зеленець В. Т. Кулінарна термінологія в корейській мові. Її зміни з часом. Історико-лінгвістичний аспект : курсова робота / В. Т. Зеленець ; наук. кер. К. О. Поздняков ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2024. - 37 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/6593 | |
dc.description.abstract | Мета роботи – описати історичну еволюцію кулінарної термінології в корейській мові. Робота має на меті визначити, які фактори, такі як культурні зміни, торговельні контакти та технологічні інновації, вплинули на зміни в корейській кулінарній термінології. Завдання роботи – полягає у короткому огляді історії корейської кухні та її еволюції. Дослідити вплив історичних подій на розвиток та зміни кулінарної термінології. Провести аналіз змін в термінології на різних етапах історії, а також дослідити основні кулінарні терміни в корейській мові. Провести аналіз впливу глобалізації та міжкультурних контактів на корейську кухню та термінологію. Визначити основні фактори, що впливали на зміни в кулінарній термінології. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Київ. нац. лінгв. ун-т | en_US |
dc.title | Кулінарна термінологія в корейській мові. Її зміни з часом. Історико-лінгвістичний аспект | en_US |
dc.type | Other | en_US |