Repository of
Kyiv National Linguistic University

Кулінарна термінологія в корейській мові. Її зміни з часом. Історико-лінгвістичний аспект

Show simple item record

dc.contributor.author Зеленець, Вікторія Тарасівна
dc.date.accessioned 2024-06-18T21:17:29Z
dc.date.available 2024-06-18T21:17:29Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Зеленець В. Т. Кулінарна термінологія в корейській мові. Її зміни з часом. Історико-лінгвістичний аспект : курсова робота / В. Т. Зеленець ; наук. кер. К. О. Поздняков ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2024. - 37 с. en_US
dc.identifier.uri http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/6593
dc.description.abstract Мета роботи – описати історичну еволюцію кулінарної термінології в корейській мові. Робота має на меті визначити, які фактори, такі як культурні зміни, торговельні контакти та технологічні інновації, вплинули на зміни в корейській кулінарній термінології. Завдання роботи – полягає у короткому огляді історії корейської кухні та її еволюції. Дослідити вплив історичних подій на розвиток та зміни кулінарної термінології. Провести аналіз змін в термінології на різних етапах історії, а також дослідити основні кулінарні терміни в корейській мові. Провести аналіз впливу глобалізації та міжкультурних контактів на корейську кухню та термінологію. Визначити основні фактори, що впливали на зміни в кулінарній термінології. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher Київ. нац. лінгв. ун-т en_US
dc.title Кулінарна термінологія в корейській мові. Її зміни з часом. Історико-лінгвістичний аспект en_US
dc.type Other en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account