Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гоменюк, Дар’я Романівна | |
dc.date.accessioned | 2024-07-01T12:08:13Z | |
dc.date.available | 2024-07-01T12:08:13Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Гоменюк Д. Р. Лексичні особливості японського мовлення у сфері обслуговування (на прикладі мейд-кафе Японії) : курсова робота / Д. Р. Гоменюк ; наук. кер. Т. С. Дементьєва ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2024. - 40 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/6822 | |
dc.description.abstract | Мета цього дослідження – спростити комунікацію між японцями та іноземцями в мовному середовищі японських закладів харчування, що передбачає розуміння ввічливого стилю японської мови, а також усіх аспектів, з якими можна зіткнутися під час перебування в закладах із покоївками. Досягнення визначеної мети зумовлює необхідність виконання таких завдань: 1. Проаналізувати теоретичні аспекти ступенів увічливості японської мови. 2. Визначити поняття «мейд-кафе». Це передбачає детальне дослідження історії виникнення закладів із покоївками, а також особливостей сучасних ресторанних мереж. 3. Розібрати загальноприйняті норми етикету в спілкуванні між персоналом і клієнтом у японських закладах харчування з акцентом на слововживання. 4. Сформувати спільні та відмінні риси між стилем комунікації у мейд-кафе старого (консервативного) і сучасного (того, що надає більше свободи в спілкуванні) зразків. 5. Проаналізувати лексику другорядних складників сфери обслуговування: меню, переваги клієнта, тематичні оформлення. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Київ. нац. лінгв. ун-т | en_US |
dc.subject | 敬語 | en_US |
dc.subject | メイドカフェ | en_US |
dc.subject | 日本のサービス分野 | en_US |
dc.subject | サービス担当者 | en_US |
dc.subject | 顧客の特典 | en_US |
dc.title | Лексичні особливості японського мовлення у сфері обслуговування (на прикладі мейд-кафе Японії) | en_US |
dc.type | Other | en_US |