Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Плакідас, Александрос | |
dc.date.accessioned | 2020-06-08T10:56:59Z | |
dc.date.available | 2020-06-08T10:56:59Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Плакідас А. Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні: кваліфікаційна робота бакалавра / А. Плакідас; наук кер. Шутов О. Г.; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2020. - 82 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/711 | |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження виступає ресторанне господарство України. Предметом дослідження є дослідження сучасних тенденцій розвитку ресторанного господарства в Україні. Метою дослідження є огляд теоретичних та практичних аспектів розвитку ресторанного господарства в Україні. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.title | Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства в Україні | en_US |
dc.type | Book | en_US |