Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Максимова, Єлизавета Вікторівна | |
dc.date.accessioned | 2020-12-02T11:43:05Z | |
dc.date.available | 2020-12-02T11:43:05Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Максимова Є. В. Удосконалення стратегії просування бренду товару на ринок (на прикладі ресторану «Амстер-Дамстер»): кваліфікаційна робота магістра / Є. В. Максимова; наук. кер. Згурська О.М.; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2020. – 96 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/963 | |
dc.description.abstract | Мета роботи полягає у дослідженні удосконалення стратегії просування бренду товару на ринок.Для вирішення поставленої мети були визначені та виконані такі завдання: -Визначено та сформульованопоняття та сутність стратегічного маркетингу, його основні складові. - Охарактеризовано використання стратегії просування. - Проаналізовано світовий досвід стратегії просування. - Охарактеризовано діяльність ресторану “Амстер-Дамстер” . - Проаналізовано діяльність ресторану “Амстер-Дамстер” у розрізі просування. - Розробили запуск нового меню, як одного з об`єктів просування. | en_US |
dc.title | Удосконалення стратегії просування бренду товару на ринок (на прикладі ресторану «Амстер-Дамстер») | en_US |
dc.type | Book | en_US |