dc.contributor.author |
Максимова, Єлизавета Вікторівна |
|
dc.date.accessioned |
2020-12-02T11:43:05Z |
|
dc.date.available |
2020-12-02T11:43:05Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Максимова Є. В. Удосконалення стратегії просування бренду товару на ринок (на прикладі ресторану «Амстер-Дамстер»): кваліфікаційна робота магістра / Є. В. Максимова; наук. кер. Згурська О.М.; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2020. – 96 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/963 |
|
dc.description.abstract |
Мета роботи полягає у дослідженні удосконалення стратегії просування бренду товару на ринок.Для вирішення поставленої мети були визначені та виконані такі завдання: -Визначено та сформульованопоняття та сутність стратегічного маркетингу, його основні складові. - Охарактеризовано використання стратегії просування. - Проаналізовано світовий досвід стратегії просування. - Охарактеризовано діяльність ресторану “Амстер-Дамстер” . - Проаналізовано діяльність ресторану “Амстер-Дамстер” у розрізі просування. - Розробили запуск нового меню, як одного з об`єктів просування. |
en_US |
dc.title |
Удосконалення стратегії просування бренду товару на ринок (на прикладі ресторану «Амстер-Дамстер») |
en_US |
dc.type |
Book |
en_US |