Repository of
Kyiv National Linguistic University

Удосконалення стратегії просування бренду товару на ринок (на прикладі ресторану «Амстер-Дамстер»)

Show simple item record

dc.contributor.author Максимова, Єлизавета Вікторівна
dc.date.accessioned 2020-12-02T11:43:05Z
dc.date.available 2020-12-02T11:43:05Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Максимова Є. В. Удосконалення стратегії просування бренду товару на ринок (на прикладі ресторану «Амстер-Дамстер»): кваліфікаційна робота магістра / Є. В. Максимова; наук. кер. Згурська О.М.; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2020. – 96 с. en_US
dc.identifier.uri http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/963
dc.description.abstract Мета роботи полягає у дослідженні удосконалення стратегії просування бренду товару на ринок.Для вирішення поставленої мети були визначені та виконані такі завдання: -Визначено та сформульованопоняття та сутність стратегічного маркетингу, його основні складові. - Охарактеризовано використання стратегії просування. - Проаналізовано світовий досвід стратегії просування. - Охарактеризовано діяльність ресторану “Амстер-Дамстер” . - Проаналізовано діяльність ресторану “Амстер-Дамстер” у розрізі просування. - Розробили запуск нового меню, як одного з об`єктів просування. en_US
dc.title Удосконалення стратегії просування бренду товару на ринок (на прикладі ресторану «Амстер-Дамстер») en_US
dc.type Book en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account