Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кузьменко, Карина Василівна | |
dc.date.accessioned | 2023-06-13T14:44:56Z | |
dc.date.available | 2023-06-13T14:44:56Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Кузьменко К. В. Маркетингові дослідження конкурентного середовища організації (на прикладі ФОП Мікляєва А. Д. ( Café Koko) : кваліфікаційна робота бакалавра з маркетингу / К. В. Кузьменко ; наук. кер. С. С. Лиса ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2023. - 51 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/4124 | |
dc.description.abstract | Основною метою цього дослідження є вивчення конкурентного середовища кав'ярні з позицій маркетингу та аналіз маркетингової стратегії організації з метою визначення переваг і недоліків порівняно з конкурентами та розробки пропозицій щодо покращення конкурентної позиції на ринку. Під час проведення дослідження використовувалися загальнонаукові методи, такі як аналіз, синтез, моделювання, а також спеціальні методи, наприклад, SWOT-аналіз. Для аналізу даних застосовувалися статистичні методи. В результаті дослідження була розроблена вдосконалена програма лояльності та надані рекомендації щодо підвищення справжньої лояльності клієнтів кав'ярні. Отримані результати можуть бути використані для вирішення проблем, пов'язаних з лояльністю споживачів у підприємствах цієї галузі. З огляду на використання маркетингових навичок під час проведення дослідження, можна зробити висновок, що кав'ярня Café Koko може успішно застосовувати отримані результати на практиці. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Київ. нац. лінгв. ун-т | en_US |
dc.subject | ринок кав'ярень | en_US |
dc.subject | ринок кави | en_US |
dc.subject | маркетингове дослідження | en_US |
dc.subject | споживачі | en_US |
dc.subject | маркетингова стратегія | en_US |
dc.title | Маркетингові дослідження конкурентного середовища організації (на прикладі ФОП Мікляєва А. Д. ( Café Koko) ) | en_US |
dc.type | Other | en_US |