dc.contributor.author |
Кузьменко, Карина Василівна |
|
dc.date.accessioned |
2023-06-13T14:44:56Z |
|
dc.date.available |
2023-06-13T14:44:56Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Кузьменко К. В. Маркетингові дослідження конкурентного середовища організації (на прикладі ФОП Мікляєва А. Д. ( Café Koko) : кваліфікаційна робота бакалавра з маркетингу / К. В. Кузьменко ; наук. кер. С. С. Лиса ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2023. - 51 с. |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/4124 |
|
dc.description.abstract |
Основною метою цього дослідження є вивчення конкурентного середовища кав'ярні з позицій маркетингу та аналіз маркетингової стратегії організації з метою визначення переваг і недоліків порівняно з конкурентами та розробки пропозицій щодо покращення конкурентної позиції на ринку. Під час проведення дослідження використовувалися загальнонаукові методи, такі як аналіз, синтез, моделювання, а також спеціальні методи, наприклад, SWOT-аналіз. Для аналізу даних застосовувалися статистичні методи. В результаті дослідження була розроблена вдосконалена програма лояльності та надані рекомендації щодо підвищення справжньої лояльності клієнтів кав'ярні. Отримані результати можуть бути використані для вирішення проблем, пов'язаних з лояльністю споживачів у підприємствах цієї галузі. З огляду на використання маркетингових навичок під час проведення дослідження, можна зробити висновок, що кав'ярня Café Koko може успішно застосовувати отримані результати на практиці. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
Київ. нац. лінгв. ун-т |
en_US |
dc.subject |
ринок кав'ярень |
en_US |
dc.subject |
ринок кави |
en_US |
dc.subject |
маркетингове дослідження |
en_US |
dc.subject |
споживачі |
en_US |
dc.subject |
маркетингова стратегія |
en_US |
dc.title |
Маркетингові дослідження конкурентного середовища організації (на прикладі ФОП Мікляєва А. Д. ( Café Koko) ) |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |