Репозитарій Київського національного
лінгвістичного університету

Способи відтворення англомовної лексики кулінарії українською мовою на матеріалі інтернет-джерел

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ловчицька, Анастасія Русланівна
dc.date.accessioned 2024-05-29T09:00:39Z
dc.date.available 2024-05-29T09:00:39Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Ловчицька А. Р. Способи відтворення англомовної лексики кулінарії українською мовою на матеріалі інтернет-джерел = Ways of reproducing English vocabulary of cooking in Ukrainian using material from Internet sources : курсова робота / А. Р. Ловчицька ; наук. кер. О. О. Курбаль-Грановська ; Київ. нац. лінгв. ун-т. - К., 2024. - 50 с. en_US
dc.identifier.uri http://rep.knlu.edu.ua/xmlui/handle/787878787/6107
dc.description.abstract Курсову роботу присвячено дослідженню способів перекладу і дослідженню способів відтворення англомовної лексики кулінарії українською мовою на матеріалі інтернет-джерел. У ході роботи висвітлено основні етапи наукової думки в галузі англомовної лексики кулінарії, описано існуючі способи перекладу фразеологічних одиниць у кулінарному дискурсі, проаналізовано зразок тексту кулінарного дискурсу (рецепту) і здійснено перекладацький аналіз фактичного матеріалу дослідження (англомовної лексики кулінарного дискурсу, усього 43 одиниці). Крім того, у курсовій роботі складено таблицю, що містить можливі способи перекладу одиниць лексики кулінарії. en_US
dc.language.iso en en_US
dc.publisher Київ. нац. лінгв. ун-т en_US
dc.subject переклад en_US
dc.subject перекладацький аналіз en_US
dc.subject лексика кулінарії en_US
dc.subject інтернет-джерела en_US
dc.subject лексичні одиниці en_US
dc.subject кулінарний дискурс en_US
dc.title Способи відтворення англомовної лексики кулінарії українською мовою на матеріалі інтернет-джерел en_US
dc.title.alternative Ways of reproducing English vocabulary of cooking in Ukrainian using material from Internet sources en_US
dc.type Other en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу